fbpx

Dostava

DOSTAVA

Za dostavo pošiljk skrbi dostavna služba DPD Slovenija, vendar si AUTOCARE Tadej Papež s.p. pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Stroški dostave:

Blago kupljeno na spletni trgovini www.autocare.si se dostavlja kamorkoli v Sloveniji. Pri naročilu nad 50,00 € in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam naročeno blago dostavimo brezplačno. V primeru naročila, katerega znesek je manjši od 50,00 € in teža do 5 kg, poštnino krije kupec. V tem primeru znaša strošek dostave 4,90 €. Pri vseh ostalih naročilih, kjer je cena manjša od 50,00 € in teža večja od 5 kg, se poštnina obračuna po veljavnem ceniku DPD Slovenije.

Hitrost in čas dostave:

Ponudnik se zavezuje, da bo kar najhitreje odposlal naročene izdelke. Večino naročil, ki jih na delovni dan prejmemo do 12.00 ure, odpošljemo še isti dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni. V primeru, da določenega izdelka ni na zalogi in bo dobava daljša od 2 delovnih dni, vas o tem obvestimo preko telefona oziroma elektronske pošte.

Po oddaji paketa dostavni službi DPD Slovenija vam le ta dostavi naročene izdelke na vaš naslov v roku 48 ur. V primeru, ko ponudnik pravočasno odda naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave dostavne službe.

Osebni prevzem blaga:

Osebni prevzem je možen na sedežu podjetja AUTOCARE Tadej Papež s.p., Lopata 26, 8362 Hinje ob predhodnem dogovoru.
Ob prevzemu je možno plačilo le z gotovino.

Po oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenem prevzemnem mestu. Takoj, ko bo blago pripravljeno, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, ki ste jo navedli ob postopku nakupa.